Новини

Чергове підтвердження відповідності високим галузевим стандартам Американського інституту нафти (API)

Компанія «Юкойл» отримала офіційну ліцензію Американського інституту нафти (API) на новий продукт YUKO Mega Synt 5W-30, а  ще на 2 своїх топових продукти: , а також подовжила ліцензію на найбільш популярні моторні оливи для комерційної техніки  YUKO Mega Diesel 15W-40YUKO Mega HD 10W-40 та YUKO Mega HD 15W-40

Новий YUKO! Зустрічайте.

Відтепер мастильні матеріали YUKO матимуть новий сучасний логотип. Ми оновлюємо всю лінійку продуктів YUKO, змінивши підхід до асортименту, дизайну, матеріалів упакування.

З Днем автомобіліста і дорожника!

Шановні власники, любителі, автомеханіки, водії та всі, хто має відношення до автомобільного транспорту!

Вітаємо вас зі святом, щиро бажаємо здоров'я та благополуччя, якісних, безпечних доріг та гідних умов праці. Нехай українські дороги будуть по-справжньому європейськими, автомобілі – надійними та міцними, а на шляху нехай завжди горить зелене світло. Менше заторів, більше витримки та взаєморозуміння на дорогах. Бажаємо, щоб ніколи не було потреби зупинятися, але гальма працювали завжди.

З Днем захисників і захисниць України!

Щиро вітаємо усіх, хто носить високе звання захисника України, хто в той чи інший час,  виконуючи свій обов’язок на бойовому посту чи у мирній справі, віддає свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави.

Українські моторні оливи Yuko відправляються на українську полярну станцію «Академік Вернадський»!

Українські моторні оливи YUKO - будуть працювати на криголамі та українській антарктичній станції «АКАДЕМІК ВЕРНАДСЬКИЙ». Сторони уклали меморандум про співпрацю.

Один заїзд - два чемпіони! Дмитро Иллюк та моторна олива YUKO на першій сходинці автозмагань RTR Drift Attack 2021

18 вересня на автодромі "Чайка" (м. Київ), відбувся фінальний етап RTR  Drift Attack 2021.  Переможцем вкотре став досвідчений гонщик Дмитро Іллюк (м. Одеса).

Дмитро Іллюк - чемпіон України!

18 вересня відбувся фінал чемпіонату України з дрифтингу від RTR Drift Attack на автодромі Чайка. Переможцем вкотре став досвідчений гонщик Дмитро Іллюк (м. Одеса).

Несподівана подяка від держави!

В сентябре нашу компанию и ее руководителя Ярошенко Олега Анатольевича официально были отмечены благодарностью Главным управлением Государственной налоговой службы в Запорожской области.

З 30-річчям незалежності України!

До Дня Незалежності України, вітаємо вас, хто своїми діями долучається до спільної української справи – розбудови нової європейської держави України.

Моторна олива YUKO Mega Diesel 15W-40 отримала схвалення Mercedes-Benz!

Всесезонна моторна олива для сучасних дизельних двигунів YUKO Mega Diesel 15W-40 отримала схвалення провідного німецького автоконцерну Mercedes-Benz AG.

З Днем металурга!

Команда СП ЮКОЙЛ вітає всіх причетних з професійним святом, Днем металурга!

Ми бажаємо Вам залізної витримки, кованого здоров'я, металевих нервів і безперервного везіння!

З Днем бухгалтера!

Уважаемые коллеги! Поздравляем вас с профессиональным праздником работников бухгалтерии!

Продукт ТМ YUKO - MEGA DIESEL 15W-40 отримав оновлене схвалення провідного світового виробника техніки - VOLVO

Відомий шведський автоконцерн VOLVO GROUP Trucks Technology оновив схвалення використання всесезонної моторної оливи YUKO MEGA DIESEL 15W-40 для важко навантаженої техніки.

Моторна олива YUKO MEGA SYNT 5W-30 отримала схвалення компанії MAN

Всесезонна моторна олива для сучасних дизельних двигунів YUKO MEGA SYNT 5W-30 отримала схвалення провідного європейського автоконцерну MAN.

З Днем Конституції України!

Шановні українці!

Прийміть щирі вітання з нагоди державного свята Дня Конституції України!

Реіновація гіпермаркету Епіцентру у Запоріжжі

У запорізькому Епіцентрі, за адресою вул. Запорізькіа, 1-В відбулася святкова презентація оновленого маркету. Вже стало доброю традицією, що на такі свята, маркет всіляко радує покупців різноманітними шоу, подарунками, розіграшами та знижками.

І цього разу всі покупці протягом двох святкових днів змогли отримати цінні подарунки. Більше 50 літрів моторної оливи під брендом YUKO було подаровано мешканцям міста.

Перший старт Yuko Racing Synt 10W-60

У Львові 6.06.2021 пройшов перший етап Чемпіонату України з дріфту, де вперше гоночна автівка українського дріфтера Дмитра Іллюка працювала на моторній оливі Yuko Racing Synt 10W-60. Нагадуємо, що цей продукт було  виготовлено на заводі ТОВ «СП Юкойл» спеціально для спортивних автівок, які працюють в надважких умовах.

Завод з виробництва моторної оливи Yuko отримав престижну нагороду

Українці, які обирають моторні оливи YUKO, відзначають зниження ознак зносу двигунів і в цілому мають позитивний досвід використання цієї продукції, відзначили експерти "Вибіра Країни".

Оливи YUKO для чотиритактних двигунів отримали допуск JASO

Черговим підтвердженням виняткової якості, ефективності та відповідності найвищим стандартам, стало отримання сертифікату JASO (Японія) для моторних олив YUKO, призначених для чотиритактних двигунів.

Компанія ЮКОЙЛ розробила моторну оливу спеціально для гоночних авто

Очима глядача, автогонка – це видовищна подія. Він насолоджується переглядом заїздів на високій швидкості, захоплюється майстерністю пілотів та проводжає поглядом ефектні спортивні автомобілі. Однак, глядач не бачить, наскільки кропітка підготовка до цієї події. Команда заводу технічних олив «СП Юкойл» провела масштабну роботу, щоб оцінити навантаження на двигун спортивного автомобіля та розробити продукт, який забезпечить високу ефективність в умовах змагань. Результат вражає – світ бачить спеціальну рейсингову моторну оливу вітчизняного виробництва під брендом YUKO. Тепер професійні гонщики можуть використовувати якісний український продукт.